Gl.-Estrup-gartneri-hovedbygning-3

Porrer

Porre/pizza brød

1 rulle færdig pizzadej1 pose små porrer1-2 kviste frisk timian (evt. tørret)100 gr. reven cheddar eller anden reven ost. Tilberedning: – Porrerne skæres i tynde ringe og dampes i lidt god olie sammen med timian, salt og peber.– Pizzadejen rulles ud og porrerne fordeles hen over– Osten drysses i et tyndt lag hen over porrerne– […]

Porre/pizza brød Read More »

Cremet porre/kartoffel suppe

Ingredienser: 4-5 bagekartofler1 pose små porrer (gem det grønne til pynt)1-2 løg2 grøntsags boullion terninger1 liter vand1 dl. fløde eller ½ bæger flødeostSalt og peber Tilberedning: – Skræl kartoflerne, gør porrer og løg istand og snit dem fint.– Svits de i skiveskårne kartofler og grøntsager klare i flydende margerine.– Tilsæt vandet og boullion terningerne, og lad det

Cremet porre/kartoffel suppe Read More »

Porre krebinetter

Ingredienser: 1 kg. hakket kalv og flæsk1 pakke bacon1 pose små porrer3 spsk. rasp2 ægSalt og peber Tilberedning: – Porrerne skæres i tynde ringe og dampes lige netop møre– Farsen ældes let med rasp, salt, peber, æg og de afkølede porrer.– Farsen deles i 8-10 klumper, der formes til krebinetter.– Bacon rulles over kanten og de

Porre krebinetter Read More »