Gl.-Estrup-gartneri-hovedbygning-3

Dip

Guacamole dip til små sprøde

Ingredienser:  3 modne avocadoer Saft af 1 citron 2-3 fed hvidløg Salt og peber300 gr. græsk yoghurt1 dl A38 Tilberedning:De 3 modne avocadoer, saften fra 1 citron og hvidløgene blandes i foodprocesseren. Alternativt gennem en sigte.Blandes derefter med ca. 300 gr. Græsk yoghurt og 1 dl. A38

Guacamole dip til små sprøde Read More »

Gulerodstzatziki

Ingredienser: 2 poser sprøde gulerødder200 gr. græsk yoghurt1 fed hvidløg1 lille bundt persille1 spsk. raps olie1 tsk. citronsaftSalt og peber1 tsk. rørsukker Tilberedning: Rør den græske yoghurt med hvidløg, olie, salt, peber, sukker, og citronsaft. Smag til og reguler efter behov.Riv gulerødderne groft og hak persillen fint og vend begge dele i yoghurten. Laves gerne

Gulerodstzatziki Read More »

Den røde dip

Ingredienser:1 bæger græsk yoghurt 10%1 dl creme fraiche 9%1 spk. koncentreret tomatpuré½ spk. paprika½ spk. soyaSaften af en ½ citronSalt, peber og rørsukker Tilberedning:Rør alt sammen og smag til med salt, peber, citronsaft og rørsukker. Tip!Der kan evt. tilsættes friskhakkede krydderurter, men dippen kan så IKKE gemmes.

Den røde dip Read More »