Gl.-Estrup-gartneri-hovedbygning-3

Forårsløg

Garniture til bøf

Ingredienser: 1 pakke Bacon i tern3 rødløg1 fed hvidløg1 bundt forårsløg Tilberedning: Steg bacon tern ved svag varme, de må ikke branke.Tilsæt rødløg i både og det hakket hvidløg og steg til løgene er bløde.Snit forårsløgene ca. 2 cm på skrå og vend dem i bacon/løg blandingen ca. 5min før servering. Tip! Læg 8-10 forårsløg i […]

Garniture til bøf Read More »

Forårsfrikadeller

Ingredienser: 500 g. hakket kalv og flæsk1 æg3 spsk. mel1 danskvand (25 cl.)1 bæger feta i tern1 rød chili1 hvidløg1 løg1 bundt forårsløgPeberSalt Tilberedning: Rør kødet med æg, mel, danskvand salt og peber.Tilsæt farsen feta, rød chili, hvidløg og løg. Lad farsen hvile i køleskabet i ½ time.Det grønne af forårsløgene hakkes groft og blandes i

Forårsfrikadeller Read More »

Lun salat

Ingredienser 1 bundt Gulerødder 1 bundt forårsløg 1 fed hvidløg 1 bakke blommetomater 1 kvist timian Tilberedning Gør alle grønsagerne i stand. Snit gulerødderne skrå i ca. 1-2cm stykker. Forårsløgene snittes ned til det hvide (resten kan dampes senere). Pres hvidløg og del blomme tomaterne i halve. Rist gulerødderne i lidt rapsolie. Når de er

Lun salat Read More »