Gl.-Estrup-gartneri-hovedbygning-3

Bundtgulerødder

Gulerodschokoladekage

Ingredienser: 1 dl gulerodsmarmelade2 æg100 gr. rørsukker1 tsk vaniljesukker1 dl becel1 dl A382 tsk bagepulver250 gr. mel50 gr. kakao Tilberedning:Æg og sukker piskes godt sammen. Resten tilsættes og røres let sammen.Dejen hældes i en springform, ildfast fad eller lign.Bages ved 175 grader i ca. 30 min.Kagen afkøles og smøres med glasur lavet af 5 spsk flormelis […]

Gulerodschokoladekage Read More »

Lun salat

Ingredienser 1 bundt Gulerødder 1 bundt forårsløg 1 fed hvidløg 1 bakke blommetomater 1 kvist timian Tilberedning Gør alle grønsagerne i stand. Snit gulerødderne skrå i ca. 1-2cm stykker. Forårsløgene snittes ned til det hvide (resten kan dampes senere). Pres hvidløg og del blomme tomaterne i halve. Rist gulerødderne i lidt rapsolie. Når de er

Lun salat Read More »